UITZICHT OP INZICHT (tijdens de tussenseizoenen)

In het voor- en in het najaar zal 'Les Mirandes' voor een beperkt gezelschap themaweken aanbieden onder leiding van professionele begeleiders. Hiertoe riepen we een aparte stichting in het leven. Met 'Vallis Inspirata' willen we de eerstkomende jaren stapgsgewijs op zoek gaan naar een publiek dat zich door de adembenemende vallei en de karaktervolle plek wil laten inspireren.

Stilaan krijgt het programma voor het eerste jaar vorm !

Daarnaast bereidt cultuurfilosoof-antropoloog Joris Capenberghs een themaweek voor rond ‘pelgrimeren’ gisteren en vandaag, met ruimte voor wan­de­len en reflectie, alsook een week rond ‘filosoferen met dieren (in ge­zelschap)’ naar aanleiding van een recente publicatie over dit the­ma. 

Tevens zijn we met meerdere professionals en experten rond diverse thema's in gesprek om zo een pluralistisch aanbod te kunnen aanreiken . Binnenkort wordt ook hun programma bekendgemaakt op onze website.

Voorts willen Kathleen en haar team ‘Les Mirandes’ in de tussenseizoenen verder uitbouwen als een he­lende, heilzame plek voor wie er eens tussenuit moet en in alle rust op verhaal wil komen. Hiertoe bieden het manoir, de gîtes en de omgeving van ‘Les Mirandes’ een ideaal kader.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x