Aan tafel

ONTBIJT

Diversiteit en creativiteit spelen een grote rol bij het serveren van ons ontbijt. Behalve het standaardaanbod aan lokale specialiteiten zoals Frans brood, croissants, huisbereide confituren en verschillende soorten charcuterie bieden wij u dagelijks een ‘extraatje’ aan (o.a. verschillende soorten eierbereidingen, verse vruchten-en groentesappen, etc.), wat zorgt voor een gevarieerd aanbod. Zelfs tijdens een langer verblijf hoeft u zo bij ons nooit hetzelfde te eten.

Ontbijt is inbegrepen in de prijs van de chambres d’hôtes

TABLE D’HÔTES

Wij bieden vier maal per week de mogelijkheid aan om in een ongedwongen, familiale sfeer, te dineren. Een eenvoudige, maar stijlvolle keuken waar terroir, versheid en kwaliteit centraal staan. Ons menu varieert naargelang de seizoenen en het aanbod van lokale streekprodukten. Elke ochtend zal het dagmenu worden voorgesteld. Op dat moment kan u beslissen of u al dan niet met ons wenst te dineren. Op dagen dat wij niet voor u koken, zullen de talrijke lokale restaurantjes in de omgeving u zeker weten te bekoren.

De prijs voor het diner bedraagt € 50,- per persoon en omvat een aperitief met amuse-bouche, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of kaas (water, koffie of thee inbegrepen).


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x