Chambres d'hôtes

‘Les Mirandes’ beschikt over vier karaktervolle kamers in de unieke stijl van het majestueuze manoir. Elke kamer is voorzien van alle comfort en omvat een privé badkamer, toilet, kleine ijskast en de mogeljkheid om koffie en thee te zetten, alsook een gratis draadloze internetverbinding. Omdat wij een goede nachtrust van onschatbaar belang vinden, beantwoorden alle bedden en matrassen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een extra eenpersoonsbed of een schrijftafeltje met een leeslamp kan probleemloos worden bijgezet.

Elke kamer heeft een unieke naam, die verwijst naar een lokale streekproduct en die – met de nodige verbeelding – in verband kan worden gebracht met een fictieve historische figuur die ooit op ‘Les Mirandes’ kon hebben verbleven...

Maaltijden worden geserveerd op het panoramische terras of in de 19e-eeuwse eetkamer. Het ontbijt is gevarieerd en dagelijks samengesteld met verse streekingrediënten.

Mist u nog iets? Meld het ons. Wij staan te allen tijde open voor suggesties en zullen steeds proberen te voldoen aan speciale eisen. Kortom, op “Les Mirandes” is er voor elk wat wils en wij staan er dan ook garant voor dat uw verblijf een unieke en complete beleving wordt.

LA BLANCHE DE CHALAIS

1e verdiep - 1 dubbel bed

LE CHAPON DE BARBEZIEUX

1ste verdiep - 1 dubbel bed

LA CANE D’AUBETERRE

2e verdiep - 1 dubbel bed

LES PETITS GRIS DE MONTMOREAU

2e verdiep - 2 eenpersoonsbedden

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x