Gîtes

De Charente is een streek waar u ruimschoots rust en ruimte vindt. Kortom, een uitgelezen plek om voor een langer verblijf de omgeving te ontdekken of gewoon zalig niets te doen. Op ‘Les Mirandes’ zijn drie gîtes beschikbaar, waar u helemaal naar eigen wens, op uw eentje, met uw partner of met het gezin, van uw vakantie kunt genieten. Het zwembad staat tot uw beschikking, evenals de petanque-baan en een overdekte lounge area.

Elke gîte beschikt over een volledige uitgeruste keuken met vaatwasser, koelkast en magnetron en bevat ook een televisie en een wasmachine. WiFi is standaard inbegrepen, alsook het gebruik van theedoeken, bedlinnen en handdoeken. (Let wel: zwembad- of strandhanddoeken zijn niet inbegrepen!) Voor het zwembad zijn er badlakens te huur. Verder beschikt elke gîte over een eigen BBQ-set.

De gîtes worden uitsluitend verhuurd op wekelijkse basis, telkens van zaterdag tot zaterdag.

Er is de mogelijkheid om iedere dag aan te schuiven aan het ontbijt.  Behalve het standaardaanbod aan lokale specialiteiten zoals Frans brood, croissants, huisbereide confituren en verschillende soorten charcuterie zal er dagelijks een extraatje zijn Aan verse sappen, eitjes, etc.

Prijs per persoon 20€/volw. 10€/kind

LA SOURCE

2 Verdiepingen 6-8 personen

LA VIGNE

Gelijkvloers - 4 personen

LE VERGER

1 verdieping 4 personen

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x