Nieuws

Geniet van 20% Korting op je lastminute boeking bij Les Mirandes**

Maak kennis met Les Mirandes, een prachtig domein met chambre d'hôtes en gîtes, gelegen in het idyllische Charente, op slechts een steenworp afstand van Bordeaux, Cognac en Périgieux. 

Het elegante domein verwelkomt zijn gasten met open armen en belooft een onvergetelijk verblijf. Of je nu op zoek bent naar een romantische escapade, een familie-uitje of gewoon een moment van rust en vernieuwing, Les Mirandes heeft voor elk wat wils.

Bij Les Mirandes is accommodatie meer dan alleen een plek om je hoofd neer te leggen. De goed ingerichte chambre d'hôtes biedt een vleugje luxe en persoonlijke aandacht die je zintuigen verwent. 

Als je de voorkeur geeft aan een meer onafhankelijke ervaring, bieden de gîtes je alle comfort van thuis, verpakt in een sfeervolle Franse stijl. Met volledig uitgeruste keukens en gezellige leefruimtes, creëren de gîtes een gevoel van gezelligheid en ontspanning.

Wil je je zomer in schoonheid afsluiten of genieten van een ontspannende nazomer in alle rust en stilte? We lijsten onze last minute beschikbaarheden voor je op:

Boek nu je verblijf en krijg 20% korting op je boeking! 

  • Week van 19/08 - 26/08 nog beschikbaar 1 gîte en 3 kamers

  • Week van 26/08 - 02/09 nog beschikbaar alle Gîtes en 3 kamers

  • Week van 02/09 - 09/09 nog beschikbaar 2 kamers en 3 Gîtes

  • Week van 09/09 - 16/09 nog beschikbaar 2 Gîtes en 1 kamer

  • Heerlijk cruisen in glooiende, schilderachtige omgeving, zonder fysieke inspanningen bij Les Mirandes!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x