EEN UNIEKE VAKANTIE (tijdens de zomermaanden)

Openheid, ruimte, gastvrijheid, rust en ontspanning zijn gegarandeerd op 'Les Mirandes', of je nu kiest voor vertoeven bij het zonnige zwembad, een partijtje 'jeu de boules' in de boomgaard of een wandeling door de wijngaard of door de tuin in authentieke parkstijl.

Bourgondiërs en cultuurliefhebbers zullen het rijke aanbod aan cultuur, geschiedenis en culinaire verwennerij in de omliggende dorpen zeker kunnen smaken. Sportievelingen kunnen in de regio dan weer kiezen uit een brede waaier aan sporten, zoals wandelen, fietsen, kanoën, golfen en vissen.

Aan activiteiten voor de kinderen geen gebrek! Ons zwembad, de petanquebaan in de boomgaard en de grote speeltuin, met reuzetrampoline, pingpong tafel, schommel, zandbak en voetbalterreintje worden door de kinderen, van alle leeftijden, volop gebruikt.
Daarnaast zijn we omringd door 7 ha terrein wat voor de avontuurlijksten onder hen ideaal is om op ontdekkingstocht te trekken.
In de directe omgeving zijn er ook tal van mogelijkheden zoals bomenparcours en adventurepark, labyrint, kajak, strandje aan de Dronne rivier, de meren van Jemaye en St Yrieix met opblaasbaar obstakelparcours (waar er ook overal een zomerbar is en dus ook aan de mama's en de papa's wordt gedacht... :-), schattenjacht doorheen de stad Angouleme, enz... Zelfs een daguitstapje naar de zee behoort tot de mogelijkheden.
De ervaring leert ons dat er nogal snel connecties gemaakt worden onder de kinderen en wat is er nu leuker voor een ouder dan zorgeloos te kunnen genieten van een apero'tje terwijl de kinderen zich volop amuseren...

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x